(návod
si oblíbil jeden návštěvník)
řídký krém nebo tvaroh
Postup
Vzhledem k tomu, že hodně a ráda peču, někdy se mi stává, že krém do moučníků, tvaroh do buchet a koláčů je řídký a teče, nelze s ním pracovat. Přišla jsem na vychytávku, každá znáte puding za studena, stačí poprášit problémovou hmotu a zašlehat je je problém vyřešen.Chutě prodávají různé, mám stále nějaký sáček načatý v lednici a používám, a už se nenervuju, že krém mi zkazil moji snahu a práci.
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu

petrulka
(upraveno)
22. 7. 2013, 16:29
puding se přece přidává odjakživa a stačí obyč.

nahlásit

Kornelie
(upraveno)
18. 7. 2013, 21:40
Ahojky, já používám už dávno ale né puding jen obyč.škrob

nahlásit
Cenklice
(upraveno)
19. 7. 2013, 8:07
@Kornelie
škrob? ale pak to musí být tepelně upravené, ale do krému se to použít nedá, když už krém je hotový a je řídký, ano místo pudingu škrob uvařit, to ano.



nahlásit

Lenyna
(upraveno)
22. 7. 2013, 13:02
@Cenklice
Škrob přeci nemusí být vždy tepelně upravený
Používám k vyvalování marcipánu.....pokud se nejí takhle neupravený denně a ve velkém množství,nemělo by to vadit.




nahlásit

ketyredl
(upraveno)
18. 7. 2013, 19:37













nahlásit

Ehnes
(upraveno)
18. 7. 2013, 9:56
pridavam se - ja pouzivam stejnym zpusobem slehackovy ztuzovac
nahlásit
Cenklice
(upraveno)
18. 7. 2013, 17:55
@Ehnes
díky za radu vyzkouším tento pomahač!





nahlásit

Ehnes
(upraveno)
18. 7. 2013, 21:51
@Cenklice
ja ho mam v kilovce
, pridavam podle potreby i do kremu na tiramisu, tvarohovych ..... je to lepsi, nez se parat s zelatinou


nahlásit
Twipz
(upraveno)
19. 7. 2013, 20:56
@Ehnes
Přesně!Ztužovač za studena je perfektní vynález!!!
nahlásit
Cenklice
(upraveno)
19. 7. 2013, 8:09
@Ehnes
mohu vědět, kde se dá koupit a případně značku, když je to dovoleno!



nahlásit

Ehnes
(upraveno)
19. 7. 2013, 11:01
@Cenklice
Dani, tak to asi neporadim, ja bydlim v Nemecku, kupuju ve velkoobchodu a je to asi znacka RUF, tou si ale nejsem jista, mam to presypane. Jinak, pokud chcete mit rychle hotovy krem na zakusek, vyslehejte ten puding bez vareni misto s mlekem, se slehackou

nahlásit
Cenklice
(upraveno)
19. 7. 2013, 20:26
@Ehnes
Díky za odpověď, puding se šlehačkou znám z receptu na buchtu HRK HRK, tam se ještě přidá mandarinkový kompot a vše na napatlá na piškotový korpus. Ještě jednou díky a mějte se krásně v Německu!!!





nahlásit
martinafe
(upraveno)
18. 7. 2013, 9:52
já bych k tomu jen dodala že nefunguje puding za studena z kauflandu takový ten obyč. dobrý je od dr. Otkera

nahlásit
Cenklice
(upraveno)
18. 7. 2013, 17:55
@martinafe
ano, souhlasím, bála jsem se uvést značku, abych neděla zakázanou reklamu




nahlásit
martinafe
(upraveno)
18. 7. 2013, 23:42
@Cenklice
jo to já si zase nemůžu vzpomenout jak se ta špatná jmenuje a tu dobrou tu bych k návodu klidně dala, od toho je to návod ne? Aby vás tu někdo pak nezprdnul že koupil ten"obyč a mohl to vyhodit do koše" já bych to tam radši napsala. já byla teda vzteklá hodně když jsem dělala krém na buchtu a mělo to být tuhé a ono to bylo jak jogurt,
ale pro příště už vím že šetřit nemá smysl




nahlásit